پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ مهر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۵

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

تامین اجتماعی باید صندوق زندگی اجتماعی بازنشستگان باشد

تامین اجتماعی باید صندوق زندگی اجتماعی بازنشستگان باشد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تامین اجتماعی باید از یک صندوق جهت پرداخت حقوق به صندوقی برای زندگی اجتماعی بازنشستگان تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی در مراسم بزرگ پیاده روی بازنشستگان و تقدیر از بازنشستگان و مستمری بگیران نمونه سازمان تامین اجتماعی در پارک آب و آتش گفت: ما با کارگران و بازنشستگان عهدی بسته‌ایم و در این راه از اموال آنان مراقبت می‌کنیم.

وی افزود: در این راه باید تامین اجتماعی از صندوقی به منظور پرداخت حقوق و مستمری به صندوقی برای زندگی اجتماعی بهتر تبدیل شود.

ربیعی با بیان اینکه فاصله ٦٧ درصدی بین مستمری و تورم وجود داشت، تصریح کرد: سعی کردیم از سه سال پیش این فاصله را به صورت پلکانی کاهش دهیم.

وی بر تقویت پوشش بیمه‌ای سالمندان تاکید کرد: اگر زندگی بازنشستگان را کمی با دولت قبل مقایسه کنیم متوجه می‌شویم که دولت تلاش‌هایی برای بهتر کردن زندگی سالمندان در دوران بازنشستگی انجام داده و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.

کد خبر 3780798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha